COVID Snelle antigeentest: wij kunnen je testen.

COVID Snelle antigeentest: wij kunnen je testen.

Je kan bij ons terecht om een COVID-19 sneltest te laten uitvoeren. Dat laat je toe, bij een negatief resultaat, om een testcertificaat te downloaden dat je toegang biedt tot verschillende (maar niet alle) landen en evenementen.

Opgelet: ga eerst na of het resultaat van een snelle antigeentest volstaat voor het land of de landen waar je naar toe trekt. Sommige landen aanvaarden enkel een PCR-test en daarvoor kan je niet terecht in een apotheek, maar moet je naar een testcentrum of een arts. Ook het moment waarop de test wordt uitgevoerd is belangrijk. Afhankelijk van je bestemming, zal de sneltest minstens 48 tot 72 uur voor aankomst of vertrek moeten worden uitgevoerd. Een overzicht van de vereisten per land vind je op de website  reopen.euro?.

Voor een evenement is het certificaat 24 uur geldig (vanaf middernacht.)

Heb je je ervan verzekerd dat een snelle antigeentest je toegang biedt tot de bestemming(en) of het evenement waar je naar toe wil? Vraag aan je apotheker of hij/zij die dienst aanbiedt, en onder welke voorwaarden (met of zonder afspraak, op welke dag(en), aan welke prijs...). Een goede raad: wacht niet tot het laatste ogenblik om je te informeren en maak, indien nodig, een afspraak!?

Hoe dan ook, als je nog vragen hebt: contacteer ons vrijblijvend.